Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Ford Mustang Mach-E отримав заряджену версію GT Performance Edition

Постійна конкуренція між виробниками електромобілів позитивно відображається на якості продукта, який отримають кінцеві споживачі. На виклик від топової модифікації Tesla Model Y у компанії Ford вирішили відповісти не меньш гучно та ефектно. Під кінець 2020 року на ринок вийде Mustang Mach-E GT Performance Edition – найекстремальніша версія нового електричного кросовера від американського бренда. За офіційною інформацією, топовий Mach-E матиме двигун потужністю 480 к.с. та 860 Нм крутного моменту.

Завдяки покращеним технічним характеристикам, новачок зможе долати позначку у 100 км/год лише за 3,5 секунди. Запас хода не повинен сильно зменьшитись, а виробник прогнозує запас заряда на 350 км. Для контроля за потужністю, виробник оснастив свій кроссовер надчіпкими покришками Pirelli, взутими на 20-дюймові легкосплавні диски. Також електричний суперкар отримав гальмівні диски від Brembo. Крім потужного варіанта GT Performance Edition, фордовці пропонують задньоприводну модифікацію зі збільшеним запасом хода. Саме ця версія буде конкурувати з британським електрокаром на ім҆ я Jaguar I-Pace. Наразі найдорожчий повнопривідний Ford Mustang Mach-E на європейському ринку оцінюється у 65 тисяч євро.    

Габаритні розміри Mustang Mach-E трохи більші ніж у Jaguar I-Pace, за рахунок чого американець виграє у внутрішньому просторі та комфорті на дорозі. Місткість багажного відсіку складає понад 500 літрів, що досить непогано в класі електромобілів. Дизайн екстер҆ єру Mach-E запозичив деякі елементи від класичного купе Mustang, тому існує версія що американський виробник відмовиться від продовження випуску купе та перепрофілюється на кроссовери. Нам залишається тільки значок Mustang, який дає надію на продовження історії в іншому напрямку.

Доступ до автомобіля здійснюється за допомогою смартфона, а точніше програмного забезпечення що керує багатьма функціями Mustang Mach-E. На центральній консолі встановлений величезний 15,5 дюймовий екран мультимедійної системи з сенсорним керуванням. Просунута мультимедійна система в Mustang підтримує поширені стандарти зв҆ язку та програмного забезпечення. З сенсорного екрана можна керувати багатьма функціями в тому числі кліматом та розвагами. Приладова панель дещо скромніща за розміром, але при цьому її достатньо для інформування водія в реальному часі про ситуацію з автомобілем та трафіком.

Без сумніву, Ford Mustang Mach-E зможе подолати конкурентів на місцевому ринку нових електромобілів, але у Європі шансів для цього малувато. Втім, ми з нетерпінням очікуємо цю модель для більш близького знайомства та детального огляду на нашому сайті…

 

09.12.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Ford Mustang Mach-E отримав заряджену версію GT Performance Edition

Політика конфіденційності